4 years ago
3951 Views
1 0

Kuinka teen lohimedaljonkeja!?

Written by
Kuinka teen lohimedaljonkeja

Kuinka teen lohimedaljonkeja artikkeli pureutuu lohen leikkuun lohen leikkuun jaloon maailmaan.
Lohimedaljonki muodostuu kahdesta palasta lohta ja palasta nahkaa, joka kiinniittää lohipalat toisiinsa.
Tämä näyttävä leikkaus, sopii mainiosti esim. kun lohta grillataan.

Ohuet lihaosat takaavat nopean kypsymisen ja alentaa kokin suorituspaineita.
Risikinä toki liiallinen kuivuminen, mutta kuuma grilli ja vain pikainen paisto, takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Klikkaa tästä kalaoppaaseen, jos kaipaat lisätietoa lohen käsittelystä, tai muuten vain lukea mainioita kala-reseptejä.

Kuinka teen lohimedaljonkeja

Ohje:
Joten nypi ruodot kokonaista lohifileestä ja veistä fileestä pois ylimääräiset rasvat(valkoiset osat) kalan pinnan mukaan.( niin että lohifile pysyy kuitenkin muodossan)

Leikkaa fileestä lohimedaljonkeja. Ensin kevyt noin kaksi senttiä paksu viilto, joka ei läpäise filettä vaan pysähtyy nahkaan. Sitten toinen kaksi senttinen viilto joka läpäisee fileen.

Käännä leikatut osat sivuille niin että nahka jää keskelle.

Paistaminen tai grillaus:
Lämmitä parilointipannu (grillipannu) todella kuumaksi.

Laita lohimedaljongit pannulle ja anna niiden olla kunnes ne irtoavat pannusta (noin 4 minuuttia).

(voit kokeilla kopauttamalla pannun kahvaa kevyesti ja nopeasti, niin että pannu liikahtaa pikkaisen. Jos lohimedaljongit liikkuvat voit kääntä ne.)

Älä käännä lohia vielä ympäri, vaan käännä asentoa 45 astetta. niin että pannun railot ovat täysin vastakkaiseen suuntaan kuin ennen.

Näin lohimedaljongit saavat kauniin ristikkokuvion.

Anna olla noin 2-3 minuuttia, käännä lohet, paista vielä noin minuutti ja sammuta lämpö.

Lohimedaljongit kypsentyy loppuun jälkilämmöllä (noin 5 min) ja lopputulos on mehevä.

Kuva:Flickr by
woodleywonderworks

Kuinka teen lohimedaljonkeja artikkeli pureutuu lohen leikkuun lohen leikkuun jaloon maailmaan. Lohimedaljonki muodostuu kahdesta palasta lohta ja palasta nahkaa, joka kiinniittää lohipalat toisiinsa. Tämä näyttävä leikkaus, sopii mainiosti esim. kun lohta grillataan. Ohuet lihaosat takaavat nopean kypsymisen ja alentaa kokin suorituspaineita. Risikinä toki liiallinen kuivuminen, mutta kuuma grilli ja vain pikainen paisto, takaavat onnistuneen lopputuloksen. Klikkaa tästä kalaoppaaseen, jos kaipaat lisätietoa lohen käsittelystä, tai muuten vain lukea mainioita kala-reseptejä. Kuinka teen lohimedaljonkeja Ohje: Joten nypi ruodot kokonaista lohifileestä ja veistä fileestä pois ylimääräiset rasvat(valkoiset osat) kalan pinnan mukaan.( niin että lohifile pysyy kuitenkin muodossan) Leikkaa fileestä lohimedaljonkeja. Ensin kevyt noin kaksi senttiä paksu viilto, joka ei läpäise filettä vaan pysähtyy nahkaan. Sitten toinen kaksi senttinen viilto joka läpäisee fileen. Käännä leikatut osat sivuille niin että nahka jää keskelle. Paistaminen tai grillaus: Lämmitä parilointipannu (grillipannu) todella kuumaksi. Laita lohimedaljongit pannulle ja anna niiden olla kunnes ne irtoavat pannusta (noin 4 minuuttia). (voit kokeilla kopauttamalla pannun kahvaa kevyesti ja nopeasti, niin että pannu liikahtaa pikkaisen. Jos lohimedaljongit liikkuvat voit kääntä ne.) Älä käännä lohia vielä ympäri, vaan käännä asentoa 45 astetta. niin että pannun railot ovat täysin vastakkaiseen suuntaan kuin ennen. Näin lohimedaljongit saavat kauniin ristikkokuvion. Anna olla noin 2-3 minuuttia, käännä lohet, paista vielä noin minuutti ja sammuta lämpö. Lohimedaljongit kypsentyy loppuun jälkilämmöllä (noin 5 min) ja lopputulos on mehevä. Kuva:Flickr by woodleywonderworks

Arvostele resepti

0%

User Rating: Be the first one !
0
Article Categories:
"Kuinka teen" · Kalaopas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *